Aktuális Programok

Az augusztus üzenete

2016-08-30 22:15:49

„Igazi nyár, olyan nyár, amikor minden megtörténhet, és meg is történik. Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted?”

Zakály Viktória

 Ezen rovatban fel kívánom csigázni az érdeklődéseteket néhány nyári program iránt:

Először kedvenceimet ajánlom: A Virtuózok koncertjét a margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016. augusztus 20-án, szombaton 20 órától, melyen a döntősök és a korcsoportgyőztesek is szerepelnek. Sztárvendég: a Simply Three crossover vonóstrió az USa-ból. Biztosan fergeteges lesz!!

Augusztus 23-án, kedden 20 órakor Dale Wassermann: „Száll a kakukk fészkére c. színműve kerül előadásra a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a főszerepben Szabó Kimmel Tamással, Kocsis Pállal és – számomra meglepetésként – a kíméletlen főnővér szerepében Péterfy Bori énekes-színésznővel.

Egy időszaki kiállítás, ami megragadta a fantáziámat, a Ludwig Múzeumban Peter Farago & Ingela Klemetz Farago: „Nők Chanelben” c. fotó kiállítása, mely 2016. szeptember 11-ig tekinthető meg.

Az ajánló szerint: „A szekszárdi születésű Peter Farago és a svéd Ingela Klemetz-Farago vizionárius kettősét a jelenkori divatfotózás legkreatívabb csapatai között tartják számon. A CHANEL divatcéggel való egyedi együttműködés keretében a két fotós komplex divatban elmesélt sztorikat kreált, amelyekben Közép-Európa és Lengyelország legkeresettebb szupermodelljei szerepelnek. Az eredmény egy messzemenően személyes és látványos, divat-történet.”

Napnyugta koncertek a Várkert Bazárban

Az egyórás programban hazai és külföldi zeneszerzők ismert, vagy éppen kevesebbet játszott művei csendülnek fel. Kamarazene koncertek minden csütörtökön, 19.30-tól egészen szeptember 1-ig.

Rossz idő esetén a koncert a Várkert Bazár egyik belső termében kerül megrendezésre

Jó szórakozást!!


szabadtéri élmények,nyári kulturális programok


 

DrKónya JuditTisztelt Felhasználó!

Hozzászólás írásához kérjük, jelentkezzen be!A cikk kommentjei

Sixties.hu